{0} reviews | Schrijf review

Brandstoffen Jans Ronnie
Tongeren - Brandstoffen Jans Ronnie Tongeren

Elderenstraat 90
3700 's Herenelderen (Tongeren)

012 23 31 15
012 39 50 26
     

Brandstoffen Jans – warmte aan huis

Brandstofleveranciers allemaal dezelfde? Helemaal niet! Want in kwaliteit, service, en zelfs in prijs is er een duidelijk verschil. Brandstoffen Jans Ronnie is een familiebedrijf dat de beste prijs-kwaliteitverhouding garandeert. Bij Ronnie bent u zeker van de juist geleverde hoeveelheid en een uitstekende service. Hebt u een probleem met uw installatie? Brandstoffen Jans zoekt altijd naar de geknipte oplossing.

 

Q8-kwaliteit

 

Jans koopt zijn brandstoffen aan bij producent Q8. Hierdoor is hij zeker van de productkwaliteit en loopt alles conform de Europese normen. Is er een probleem met de brandstof? Q8 zorgt voor de oplossing!

 

Ronnie Jans levert ook propaan- en butaangas. De gasflessen van het merk Antargaz zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, en u kunt ook grotere hoeveelheden bestellen. Ronnie levert altijd stipt op tijd. En dat aan zowel particulieren als bedrijven in heel Limburg en omstreken. U wilt verwarmen op aardgas? Mooi zo! Want Jans hanteert voordelige tarieven. Aarzel niet om contact op te nemen.

 

Alles wat u nodig hebt

 

Piept het, kraakt het? Bij Brandstoffen Jans vindt u een ruim assortiment van smeermiddelen. Denk hierbij aan motorolie voor de wagen of smeervetten voor machines Naast brandstoffen en smeermiddelen koopt u bij Ronnie Jans ook brandstoftanks. De tanks, voor opslag en opvang van vloeibare brandstoffen, zijn van topkwaliteit en uiteraard conform de milieu-eisen. Hebt u een oude tank die niet aangepast is aan de huidige wetten? Dan past Ronnie uw opslag- en opvangsystemen voor u aan.

 

Milieuvriendelijk alternatief

 

Bent u begaan met het milieu, maar ook met uw portemonnee? Dan valt u in de prijzen. Want Ronnie verkoopt ook pellets voor de gelijknamige kachels. Prijzen voor brandstoffen kunnen erg verschillen, maar de gemiddelde prijzen voor pellets liggen aanzienlijk lager. Ze blijven ook bijna gelijk, zodat u gemakkelijk berekent hoeveel geld u per jaar opzij moet leggen.

 

Brandstof nodig? Bel Ronnie Jans: 012 23 31 15.
Of bestel online via www.brandstoffenjans.be

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 Bereken route